Επιστολή -Κάλεσμα για συλλογή στοιχείων

Η Κίνηση ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ, στο πλαίσιο της απόφασης της Γ.Σ., συγκεντρώνει στοιχεία από όλα τα Παρακαλάμια χωριά (Αρχαία και Βυζαντινά μνημεία, μοναστήρια, εκκλησίες, φυσικές ομορφιές, διαδρομές, μονοπάτια, χώρους διαμονής και εστίασης) για να εμπλουτίσει την εφαρμογή της στο διαδίκτυο

111111111111111111111

ΘΕΜΑ:  ΕπιστολήΚάλεσμα για συλλογή στοιχείων

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Η Κίνηση ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ, στο πλαίσιο της απόφασης της Γ.Σ., συγκεντρώνει στοιχεία από όλα τα Παρακαλάμια χωριά (Αρχαία και Βυζαντινά μνημεία, μοναστήρια, εκκλησίες, φυσικές ομορφιές, διαδρομές, μονοπάτια, χώρους διαμονής και εστίασης) για να εμπλουτίσει την εφαρμογή της στο διαδίκτυο ( http://www.parakalamiesapodraseis.gr).

Παράλληλα συγκεντρώνει στοιχεία που αφορούν προβλήματα ρύπανσης – μόλυνσης του Καλαμά και της περιοχής του για να οργανώσει πιο αποτελεσματικά τη δράση της.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση και προβολή της περιοχής του Καλαμά, η αύξηση της επισκεψιμότητας, η ανάδειξη τοπικών προϊόντων, η πληροφόρηση για τη διαμονή και εστίαση.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη συννημένη φόρμα παρακάτω και στείλτε τη με e-mail στη διεύθυνση katharoskalamas1@gmail.com  ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση  Θαλή 65 Περιστέρι 12131 Αθήνα.

Καλό θα ήταν να υπάρχει κάποια μικρό ιστορικό του χωριού σας κι αν είναι δυνατόν φωτογραφία, σύνδεσμοι κ.λ.π. σε ηλεκτρονική ή άλλη μορφή.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας που είναι πολύτιμη στην προσπάθειά μας για την ανάδειξη και ήπια ανάπτυξη της περιοχής και τη σωτηρία του Καλαμά.

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                          Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μίτσης Παναγιώτης                                                                              Κατερίνα Μπαλάφα

ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s